24/02/2016

Animaties

Animaties

Complexe materie, simpel uitgelegd. Dat geld in ieder geval voor bovenstaande animaties. De waterslag animatie wordt gebruikt als instructiefilm voor mensen die werken met grote leidingen, vlinderkleppen en afsluiters. De horizontaal gestuurde boring animatie is onderdeel van een informatieve film  over het tot stand komen van een watertransportleiding. Beide animaties zijn in opdracht van Oasen Drinkwater. Dit zijn 2 voorbeelden van animaties die gebruikt worden binnen de industriële sector. Het zijn 2D in 3D animaties. Platte plaatjes in een 3D omgeving.

De 3e animatie is in opdracht van Oerol Terschelling als introductie van een film over verschillende toneelgroepen die Locatietheater maken. Tekstanimaties en concreet beeld. (nog in het oude pal formaat)

Zo zijn er nog veel meer verschillende animaties, met heel veel verschillende doeleinden. Tekenfilms, 3D animaties, tijdsanimaties . Animaties maken is een vak op zich. Tegenwoordig kan iedereen ook zelf animaties maken. Er zijn vele apps waar je verschillende soorten animaties mee kunt maken. Wij leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn of welke animatievorm het beste bij uw bedrijf of product past.